Himlabadet

I samarbete med Himlabadet erbjuder vi deltagande lag inträde till badet.

Pris: 70 kronor (Ledare går in för samma pris som de aktiva) Gäller för cupdeltagare och inte för medföljande familj.

Du löser din biljett för inträde i någon av våra kiosker som finns på våra spelplatser under cupen. Vid himlabadet så lämnar du in din biljett.


Fredagar och lördagar kan det vara mycket folk i anläggningen både på äventyrsbadet och på utebadet därför reserverar vi oss för att det kan bli fullbelagt. Ring gärna och boka in ditt lag direkt till himlabadet.

Himlabadet erbjuder en härlig blandning av olika badupplevelser. Här finns vattenrutschbanor, bubbelpooler, klättervägg och vattenpist. Vattenrutschbanan Black hole har ny ljud- och ljusattraktion där du kan välja mellan olika kombinationer. Du får poäng på ditt åk när du kommer ner – fartfyllt och roligt!

Under sommaren kan du bada i vårt fina utomhusbad med 50-meters bassäng och stort grönområde. Utebadet ingår när du löst in dig på äventyrsbadet. Vi är dessutom i först i Europa med attraktionen Surfstream, där du surfar som på riktiga vågor. Det bokar du i receptionen för en tilläggsavgift på 60 kronor/person för 30 minuter.

För vuxna besökare från 18 år finns relaxen med skön avkoppling med solterrasser i bästa solläget. Här finns olika bastubad och pooler, missa inte Aufgussbastun med härlig aromasittning.

Öppettider Himlabadet äventyrsbad

Måndag – fredag 09.00-19.00

Lördag – söndag 09.00-18.00

Himlabadets Restaurang & Café

Vår restaurang och café är öppet samma tider som badet. Här kan alla, både badgäster och andra, njuta av god mat. Från goda luncher till à la carte på kvällstid. Det finns caféutbud, barnmenyer och snabbmat.

Medhavd matsäck

Om du har med eget fika äter du det i entresollplanet ovanför restaurangen. Tänk på att glas och porslin inte är tillåtet på grund av skaderisken.

Mer information hittar du på www.himlabadet.se

Busshållplats precis utanför

Från Sundsvalls busstation går linje 3 med destination Granloholm förbi Himlabadet, busshållplatsen heter Sporthallen. Bussen trafikerar denna sträcka med frekventa avgångar under Himlabadets öppettider. Det går också bra att ta linje 1 mot Bergsåker och hoppa av på hållplatsen Västa allén för att sedan ta en kort promenad till badet.

För tidtabell för busstrafiken se www.dintur.se

Kommentarer

PEAB SCA